Site icon Ràdio la Llagosta

Segona derrota del sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense

El primer equip del FS Unión Llagostense va perdre ahir per 3 a 2 a la pista del Dante. No obstant això, els de José Manuel Poyato mantenen el lideratge.

Els llagostencs van afrontar el partit amb moltes baixes, però van ser superiors als seus rivals i van merèixer un resultat positiu, que no es va produir. El Dante va marcar primer i, amb l’1 a 0, es va arribar al descans. A la segona part, Marc Fábregas va empatar, però els locals, molt efectius en atac, van fer dos gols seguits. Fábregas va establir el definitiu 3 a 2.

El FS Unión Llagostense es manté en primera posició amb 14 punts, els mateixos que té el Dante, que és segon amb un partit menys. Dissabte, els de la nostra localitat rebran la visita del Padre Damián Sagrados Corazones, que és setè amb 11 punts i un partit menys.

D’altra banda, el sènior B va perdre dissabte per 7 a 3 a la pista del Sant Cebrià de Vallalta. Els llagostencs són penúltims al grup B de la Primera Nacional Catalana amb cinc punts. Diumenge, jugaran a casa contra el Blanes, que és desè amb set punts.

La entrada Segona derrota del sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat