Site icon Ràdio la Llagosta

El Centre de Formació d’Adults va acollir ahir una trobada amb l’alcalde

Xerrada alcalde 14-11Una vintena de persones van participar ahir en la trobaba amb l’alcalde, Óscar Sierra, que es va celebrar al Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta. La reunió va començar a les set de la tarda i va durar un parell d’hores. Durant la xerrada, es va parlar de les gestions que ha fet l’Ajuntament per apropar al terme municipal de la Llagosta la parada de bus que hi ha al costat del McDonald’s de Montcada. L’alcalde va explicar que el Consistori montcadenc defensa que es mantingui la ubicació actual i que es crei una altra parada, però l’empresa Sagalés no vol. Óscar Sierra va afegir que continuaran amb les gestions per tal de convèncer als responsables de Sagalés. Les despeses per la nova parada anirien a càrrec de l’Ajuntament de la nostra localitat.

L’alcalde també va recordar que està previst reformar la rotonda situada al costat del Pavelló Antonio García Robledo. A més, va explicar que es canviarà el clavegueram de la banda dreta del carrer de l’Estació entre l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del Pintor Sert i, aprofitant aquesta operació, es reformarà la vorera.

Un altre dels temes tractat durant la trobada va ser l’ampliació de l’ambulatori. L’alcalde va explicar que, per a la Generalitat, aquesta opció no és viable, perquè és molt cara. L’objectiu seria tenir un nou ambulatori, però, ara mateix, l’Ajuntament no té terrenys per oferir-los a la Generalitat. La previsió és que el nou edifici estigués als terrenys de Can Xiquet, però cal esperar que els propietaris del sector es posin d’acord i urbanitzin la zona.

Alguns dels assistents es van queixar de la manca d’il.luminació en zones del municipi. L’alcalde va explicar que ara es repararà la grua de la Brigada Municipal d’Obres per tal de facilitar que els llums es puguin canviar d’una forma més ràpida. Óscar Sierra va avançar que l’Ajuntament vol instal.lar llums amb tecnologia LED a la població. Això suposarà un gran estalvi energètic. La primera zona en la qual s’actuarà serà la plaça d’Antoni Baqué.

La entrada El Centre de Formació d’Adults va acollir ahir una trobada amb l’alcalde aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version