Site icon Ràdio la Llagosta

Tot a punt per a la Setmana Cultural del Casal d’Avis

Dissabte, començaran les activitats de la Setmana Cultural del Casal d’Avis. Xerrades, teatre, música i balls formen part de la programació preparada per a aquest any, que es desenvoluparà fins al diumenge 27 de novembre.

La Setmana Cultural del Casal d’Avis s’inaugurarà amb la representació d’un sainet, Visita al metge, a càrrec del grup de teatre del Casal La Alegría de vivir. L’obra es posarà en escena al mateix centre dissabte a les cinc de la tarda. Tot seguit, actuarà el grup de play back del Casal.

La resta de la programació també es desenvoluparà al Casal d’Avis. Totes les activitats començaran a la mateixa hora, les cinc de la tarda. Dilluns, tindrà lloc una audició musical amb peces de diversos estils. Per a dimecres, hi ha prevista una xerrada–taller sobre l’origen de la llengua catalana, a càrrec de l’Oficina de Català de la Llagosta. Divendres, l’alumnat de guitarra de La Flamenca farà un concert. Dissabte, 26 de novembre, hi ha programat un altre recital. En aquest cas serà amb la música de Carmencita de España, que ja ha actuat en més d’una ocasió al Casal. El darrer dia de la Setmana Cultural, el diumenge 27 de novembre, el grup La década de los 60 amenitzarà la vetllada amb actuacions de play back.

La entrada Tot a punt per a la Setmana Cultural del Casal d’Avis aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version