Site icon Ràdio la Llagosta

Sonia Bocanegra, reconeguda pel Consell Català de l’Esport per tercera vegada

Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.

Fotografia: Facebook Sonia Bocanegra.

L’atleta local Sonia Bocanegra va ser reconeguda pels seus èxits internacionals durant la temporada 2016 pel Consell Català de l’Esport a la vuitena edició de l’Acte de Reconeixement a l’Atletisme Veterà. L’homenatge als atletes veterans de Catalunya va tenir lloc el passat divendres al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

El Consell Català de l’Esport reconeix cada any els atletes veterans que han aconseguit mèrits internacionals i per a Bocanegra aquesta és la tercera temporada seguida que ho assoleix. L’atleta llagostenca va rebre la distinció per haver-se penjat una medalla de bronze en el Campionat d’Europa veterà d’atletisme de pista coberta, que va tenir lloc del 29 de març al 3 d’abril del 2016 a Itàlia. La llagostenca va quedar al tercer lloc amb Espanya en la prova de relleus, de 4×200 metres llisos.

El bronze de l’Europeu suposa per a la llagostenca la seva tercera medalla internacional en la prova de relleus, 4×200 metres llisos. L’any passat va aconseguir l’or a l’Europeu de Polònia i fa dos anys va fer plata al Mundial.

La entrada Sonia Bocanegra, reconeguda pel Consell Català de l’Esport per tercera vegada aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version