La Unión Musical La Flamenca recapta uns 3.000 euros per a l’Hospital Sant Joan de Déu

zambombaLa Unión Musical La Flamenca de la Llagosta va recaptar ahir uns 3.000 euros en la tercera Zambomba Flamenca que va organitzar al Centre Cultural juntament amb la Hermandad Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat. Els diners es destinaran a la investigació de malalties infantils de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El Centre Cultural es va omplir durant l’actuació que van protagonitzar les dues entitats. “Estem molt satisfets de com va anar l’acte”, ha explicat avui Paco Garfia, membre de la junta directiva de La Unión Musical La Flamenca. Dissabte, es farà un nou acte, en aquesta ocasió a l’Hospitalet de Llobregat, protagonitzat per les dues entitats i amb el mateix objectiu solidari. “Pràcticament ja estan venudes totes les entrades”, ha avançat Garfia.

La primera edició de la Zambomba Flamenca es va dedicar a la Marató de TV3 i la segona també a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La entrada La Unión Musical La Flamenca recapta uns 3.000 euros per a l’Hospital Sant Joan de Déu aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat