Site icon Ràdio la Llagosta

El Mercat Municipal té nous lavabos, un d’ells adaptat per a persones amb discapacitat

Mercat Municipal nous lavabos (17)El Mercat Municipal de la Llagosta ja té nous lavabos. La instal·lació està adaptada per a persones amb discapacitat. Aquesta era una vella reivindicació tant dels concessionaris del Mercat com dels usuaris. L’Ajuntament de la Llagosta ha invertit 18.793 euros en aquesta actuació.

Els nous lavabos estan situats al costat de l’ascensor de mercaderies del Mercat Municipal, on abans hi havia una petita zona amb aigüeres. El regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez, ha comentat que “era una instal·lació molt antiga que demanava un canvi”. Jiménez ha recordat que la renovació dels lavabos “era un compromís que l’equip de govern tenia amb els concessionaris”.

La previsió és fer un nou espai de safareig al lloc on fins ara estaven els sanitaris. Tot i això, aquesta actuació encara no està definida. A més dels nous lavabos, també s’ha aprofitat per canviar part de la instal·lació elèctrica.

La entrada El Mercat Municipal té nous lavabos, un d’ells adaptat per a persones amb discapacitat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version