Site icon Ràdio la Llagosta

Els Reis Mags d’Orient demanen bondat, pau i felicitat

Els Reis Mags d’Orient han visitat la Llagosta abans de portar els regals als infants. Ses Majestats s’han passejat amb la Cavalcada pels carrers de la nostra localitat, han fet parada a l’església de Sant Josep i han atès als nens i nenes a la plaça d’Antoni Baqué.

La Cavalcada de Ses Majestats ha començat a fer camí a les sis de la tarda i després d’una hora i trenta minuts ha arribat a la plaça d’Antoni Baqué. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha donat la benvinguda als tres Reis Mags d’Orient i tot seguit han entrat dins l’església de Sant Josep per fer la tradicional ofrena d’or, encens i mirra al nen Jesús. Tot seguit, Ses Majestats s’han assegut als trons de la plaça d’Antoni Baqué i l’alcalde els ha donat les claus de les cases de la Llagosta per poder repartir els regals durant la nit. Melcior, Gaspar i Baltasar s’han dirigit a la ciutadania amb un missatge demanant un món de bones intencions amb bondat, pau i felicitat per a tothom. Després, els tres reis han recollit les cartes de la llarga cua dels infants amb els seus desitjos.

Enguany, també hi havia un tron pel patge Xumet, que ha recollit nombrosos xumets dels infants de la nostra localitat. Aquest patge, juntament amb els Reis Maigs d’Orient, han estat acompanyats a la Cavalcada per un seguici format per carrosses de l’Asociación Rociera Andaluza, els Volats, els Saltats, el grup Pessebre Vivent, l’Esplai Dijoc, l’Ampa del Joan Maragall, la Penya Madridista, Aspayfacos, les Llagostes de l’Avern, la Casa de Andalucía, la Penya Blaugrana, el Grup de Ball de Gitanes i l’Ampa de la SAFA. També han acompanyat al seguici la Murga i el grup de percussió local Lotokotó.

Més activitats del Nadal
Aquest divendres, dia dels Reis Mags, l’Ajuntament oferirà una jornada festiva amb atraccions infantils gratuïtes al solar del costat de l’església. Els nens i les nenes podran gaudir d’aquestes instal·lacions d’11 a 16 h.

Pel que fa a dissabte, el Centre Cultural acollirà l’espectacle Canta Juego i la visita de la Patrulla Canina, a càrrec de la companyia Sarao Infatil. L’activitat, que organitza la colla dels Saltats, tindrà lloc a les 17 i 19.30 h. El preu de l’entrada és de dos euros.

La entrada Els Reis Mags d’Orient demanen bondat, pau i felicitat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version