Site icon Ràdio la Llagosta

Tres jugadors del Joventut Handbol es proclamen campions d’Espanya

C1kLuoKWQAEp_ko

Imatge del Twitter del Joventut Handbol.

Tres joves jugadors del Joventut Handbol la Llagosta, Yusupha Kejera, Sofía Serrano i Ariadna Muñoz, es van proclamar dissabte campions d’Espanya d’handbol amb Catalunya. Kejera ho va fer amb la selecció catalana cadet, mentre que Serrano i Muñoz, amb el combinat infantil.

La selecció de Catalunya cadet masculina es va imposar en la final a la Comunitat Valenciana per 35 a 27 en un partit disputat a Malgrat de Mar, mentre que Catalunya infantil femení va derrotar en el darrer partit de la competició la Comunitat Valenciana per 26 a 21 a Lloret de Mar. Així, els tres representants del Joventut Handbol en aquest Campionat d’Espanya van obtenir el premi de la victòria final amb les seves respectives seleccions.

El combinat català es va imposar en la primera fase a Andalusia i Navarra i va perdre contra la Comunitat Valenciana. En quarts de final, es va desfer d’Astúries i en semifinals, de Madrid.

Per la seva part, Catalunya infantil femení va derrotar en la primera fase la Comunitat Valenciana, Aragó i Euskadi. En quarts de final, va guanyar Astúries, mentre que, en semifinals, va superar Madrid.

El director esportiu del Joventut Handbol la Llagosta, Xavier Canalejas, formava part del comitè organitzador del Campionat d’Espanya i era un dels coordinadors dels voluntaris. Precisament, entre els voluntaris, hi havia una trentena de persones vinculades al Joventut Handbol. La competició es va disputar del 2 al 7 de gener a diverses poblacions catalanes.

El Joventut Handbol la Llagosta farà un homenatge als seus tres joves campions i als voluntaris del club al Campionat d’Espanya dissabte a la tarda abans del partit que disputarà el conjunt sènior masculí al Pavelló Antonio García Robledo.

La entrada Tres jugadors del Joventut Handbol es proclamen campions d’Espanya aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat