Site icon Ràdio la Llagosta

Comencen les obres del Gos Parc de la Llagosta

La Brigada d’Obres de l’Ajuntament de la Llagosta ha començat les obres de construcció del Gos Parc. Aquest espai estarà situat al Parc Popular i tindrà una superfície de 426 metres quadrats. El pressupost total d’aquesta actuació és de 3.575 euros. Les obres estaran acabades en les properes setmanes.L’Ajuntament ha introduït diverses modificacions sobre el projecte inicial del Gos Parc proposat per l’anterior equip de govern. “Hem hagut de millorar aquell projecte, que tenia mancances”, ha assegurat avui el regidor de Serveis Municipals, Jordi Jiménez.

El nou projecte contempla com a novetats respecte a l’anterior la instal.lació d’un dispensador de bosses per recollir les defecacions dels animals i d’una paperera especial per als excrements, així com la col.locació d’un cartell amb les normes d’ús del Gos Parc.

El Gos Parc comptarà amb dos accessos i un d’ells estarà habilitat per permetre que entri dins un vehicle de la Brigada per fer-hi tasques de manteniment. A més, tot el recinte estarà envoltat per una tanca i es plantaran alguns arbustos decoratius.

D’acord amb un informe de l’Àrea Municipal de Salut Pública, s’ha hagut de modificar l’emplaçament previst durant l’anterior mandat del Gos Parc per allunyar-lo de l’Escola Bressol Municipal Cucutras.

Dins del Gos Parc, els animals podran estar sense lligar, però s’haurà de mantenir la porta tancada en tot moment. Els amos hauran de vigilar els gossos durant la seva estada al recinte i, a més, serà obligatori recollir les defecacions i llençar-les a la paperera.

La entrada Comencen les obres del Gos Parc de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version