Site icon Ràdio la Llagosta

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar dissabte a la pista de la Penya Recreativa Sant Feliu (4-4). Els de la nostra localitat van perdonar moltes ocasions de gol i van cometre errades importants en defensa. Aquest empat fa que el conjunt que entrena José Manuel Poyato deixi de ser el líder de la competició.

El partit va començar amb molta intensitat, amb força ocasions de gols per part dels llagostencs, però sense aconseguir cap diana. Per contra, la Penya Recreativa Sant Feliu va aprofitar les seves oportunitats i va marcar dos gols. Els jugadors de José Manuel Poyato van reaccionar i van poder arribar al descans amb un empat a dos.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa. Tots dos equips s’anaven alternant al marcador fins al 4 a 4 definitiu. Els gols llagostencs els van fer David Soria, en dues ocasions, Juan Carlos i Marc Fábregas.

El Fútbol Sala Unión Llagostense ha perdut el lideratge i, amb 25 punts, ha baixat a la tercera posició, per darrere del Monsant Sala5, amb 26 punts, i del Tiana, amb 25. El Dante és quart, amb 24 punts. La propera jornada, els de la Llagosta rebran l’Alta Segarra, que és el setè classificat.

La entrada El FS Unión Llagostense perd el lideratge en empatar a la pista de la Penya Recreativa Sant Feliu aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat