Site icon Ràdio la Llagosta

Els gegants de la Llagosta ja han iniciat la seva activitat del 2017

La Colla Gegantera de la Llagosta va aprovar dissabte el calendari de sortides per a aquest any 2017. La temporada es va obrir ahir, participant a la Trobada Gegantera de Mollet, amb la Torradeta, la Blanqueta, en Llago i la Mariona. La darrera sortida programada serà el 3 de desembre a Sant Andreu de la Barca.

Al calendari geganter destaquen algunes dates importants. El 26 de març se celebrarà la 8a Trobada Gegantera de la Llagosta, el 8 de setembre tindrà lloc la Cercavila de Festa Major i el 12 de novembre, la Zumba Gegant per la Marató de TV3. La sortida de cap de setmana es farà el 16 i 17 de setembre a Argelès-sur-Mer.

Les altres dates previstes són les següents: el 12 de febrer, la Colla Gegantera anirà a Navarcles; el 7 de maig, a Cabrils; el 10 de juny, a Cornellà de Llobregat; el 2 de juliol, a Barberà del Vallès; el 16 del mateix mes, a Ribes de Freser i el 8 d’octubre visitarà Martorell. A més, hi ha activitats programades per Sant Jordi i la Festa Major de la Llagosta. El president i cap de colla, Pablo Martín, ha recordat que el calendari està obert, sobretot per “continuar col·laborant amb altres associacions de la Llagosta”.

Trobada Gegantera de Mollet

La sortida a Mollet d’ahir diumenge va anar acompanyada pel mal temps. Tot i que la pluja va respectar la Trobada, el vent va impedir fer la cercavila. Les colles geganteres participants, entre elles la de la Llagosta, van fer la plantada de gegants a la plaça de Prat de la Riba i van realitzar un petit recorregut pels voltants.

La entrada Els gegants de la Llagosta ja han iniciat la seva activitat del 2017 aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version