Site icon Ràdio la Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol acaba la primera volta en l’últim lloc

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ha acabat la primera volta del grup A de la Segona Catalana en l’últim lloc amb 6 punts, empatat amb el penúltim, el BCN Sants. Els llagostencs van perdre dissabte 30 a 22 a la pista del líder, el Cardedeu, que entrena el llagostenc Luis Canalejas.

El Joventut Handbol va signar una dolenta primera part a Cardedeu i va marxar al descans amb un desavantatge de set gols. A la represa, l’equip llagostenc va mostrar-se més competitiu i el compromís va anivellar-se. Tot i que finalment, el Cardedeu va guanyar amb vuit gols d’avantatge.

El Joventut Handbol jugarà aquest cap de setmana a la pista del Bordils C, que és sisè amb 14 punts i ve de perdre per 21 a 25 contra la Salle Bonanova Atlètic.

D’altra banda, el sènior femení va perdre diumenge contra el líder, el Perelló, per 24 a 15. Les llagostenques són penúltimes classificades del grup C de la Primera catalana amb 2 punts i aquest diumenge rebrà el Sant Vicenç B, que és tercer amb 16 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

La entrada El sènior masculí del Joventut Handbol acaba la primera volta en l’últim lloc aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version