Site icon Ràdio la Llagosta

El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta sotmetrà a aprovació aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el conveni de coordinació intermunicipal per a la prestació conjunta del servei de taxi. Al desembre, tretze municipis vallesans, entre ells la Llagosta, van acordar crear una àrea única de transport del servei de taxi.

L’acord permetrà als taxistes dels municipis signants actuar conjuntament i indistintament en qualsevol dels seus termes municipals. Fins i tot podran utilitzar les parades de taxi de qualsevol dels pobles i ciutats que formen part de l’acord. El conveni també comporta la unificació de tarifes i conceptes tarifaris del servei de taxi.

Al ple ordinari d’avui es donarà a conèixer la renúncia de Sonia Sánchez com a regidora de Ciutadans. Sánchez deixa el càrrec per motius personals i laborals. La fins ara regidora taronja ha estat poc més d’any i mig al càrrec. Sánchez ha format part del grup municipal de Ciutadans, que ha obtingut per primera vegada representació a l’Ajuntament de la Llagosta a l’actual mandat amb dos edils. L’altre regidor és Jordi Sabanza. Ciutadans parlarà ara amb els membres de la seva llista abans de donar a conèixer la persona que substituirà Sonia Sánchez com a regidora.

El Ple d’aquesta tarda resoldrà les al·legacions presentades per un veí de la Llagosta contra l’acord de ple que aprovava inicialment les ordenances municipals. Aquestes al·legacions van arribar quan ja estava convocada la Comissió informativa d’Economia i Hisenda del passat mes de desembre, prèvia al ple en el qual s’aprovaven definitivament les ordenances. Per aquest motiu, no es van poder resoldre a la sessió plenària extraordinària corresponent i passaran avui pel ple. L’equip de govern plantejarà no admetre-les a tràmit per haver-se presentat fora de termini.

Al ple d’avui es presentarà per a la seva aprovació la modificació del contracte d’explotació del servei de l’Escola Bressol Municipal Cucutras.

Esquerra Republicana presenta al ple del mes de gener dues mocions. La primera sobre la realització d’un referèndum a Catalunya i la segona per decidir des de Catalunya i des del Vallès com solucionar les seves necessitats de mobilitat.

El ple ordinari del mes de gener començarà a les set de la tarda. El darrer punt de l’ordre del dia serà el de precs i preguntes. La sessió serà retransmesa en directe per Ràdio la Llagosta, Emissora Municipal.

La entrada El Ple sotmetrà a aprovació aquesta tarda el conveni que permetrà ampliar el servei de taxis aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version