Site icon Ràdio la Llagosta

Obertes les inscripcions als cursos de l’Oficina de Català de la Llagosta

Avui s’obre el termini d’inscripcions als cursos presencials de català per a adults de l’Oficina de Català de la Llagosta d’aquest segon quadrimestre. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’Edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert. L’horari d’inscripció és de 10 a 13 h, tots els dies feiners, i també de dilluns a dijous, de 16 a 19.30 h . Es podrà formalitzar la inscripció fins al divendres 10 de febrer.

L’Oficina de Català ofereix aquest quadrimestre els cursos Bàsic 2 i Bàsic 3; l’Elemental 1 i el 3; i l’Intermedi 3. A la Llagosta també es podrà fer reforç de l’ortografia per a aquelles persones que vulguin millorar la seva escriptura. Enguany, es torna a programar el curs Coneguem una mica més Catalunya: Per a persones interessades en la llengua i cultura catalanes. La responsable de l’Oficina de Català de la Llagosta, Rosa Maria Llunell, ha recordat que “és la segona vegada que impartim aquest curs”.

Per accedir a algun dels cursos, cal fer una prova de col·locació prèvia per determinar el nivell de l’alumne. Aquestes proves es duran a terme durant el període d’inscripcions, del 6 al 10 de febrer.

D’altra banda, el Consorci per la Normalització Lingüística del Vallès Oriental organitza cursos en línia a partir del nivell intermedi. Per obtenir informació sobre aquests, cal adreçar-se a qualsevol de les oficines de català de la comarca.

La entrada Obertes les inscripcions als cursos de l’Oficina de Català de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version