Site icon Ràdio la Llagosta

Més de 70 llibres són reutilitzats a la Llagosta durant la campanya Deixallibres

Foto: Consorci Residus Vallès Oriental.

La campanya Deixallibres, que va organitzar durant les festes de Nadal i Reis el Consorci de Residus del Vallès Oriental, va aconseguir reutilitzar a la Llagosta 71 llibres. La iniciativa es va portar a terme a les 26 deixalleries que gestiona el Consorci a la nostra comarca. En total, es van aconseguir recuperar 1.617 llibres.

Aquest ha estat el setè any que s’ha portat a terme aquesta campanya durant les festes nadalenques. En total, en durant aquests set anys s’han recuperat 29.750 llibres. Entre els exemplars que han tornat a ser llegits destaquen les novel·les, les biografies i els llibres infantils.

L’objectiu del Consorci de Residus del Vallès Oriental és que els usuaris i les usuàries de les deixalleries reutilitzin gratuïtament llibres en bon estat, fomentar la reutilització, la prevenció, la desmaterialització i l’economia circular. Al llarg de l’any, també es realitzen campanyes Deixallibres coincidint amb Sant Jordi i durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

La entrada Més de 70 llibres són reutilitzats a la Llagosta durant la campanya Deixallibres aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version