Site icon Ràdio la Llagosta

La rua i la festa infantil obre el Carnaval de la Llagosta

Una rua i una festa de disfresses infantil han donat la benvinguda al Carnaval a la Llagosta. Aquest divendres, centenars d’infants del municipi han participat en el Carnaval Infantil que ha omplert els carrers de la nostra localitat de disfresses fins acabar amb una gran festa al CEM El Turó.

La plaça d’Antoni Baqué ha estat el punt de partida de la rua infantil, que ha comptat amb música i personatges fantàstics. Després de més de mitja hora de disfresses pels carrers, la rua ha acabat al voltant de les sis de la tarda al CEM El Turó. Tot seguit, la pista s’ha omplert amb centenars d’infants que han ballat i cantat durant més de dues hores amb un espectacle de fum i llums.

Demà, dissabte, se celebrarà la gran Festa de Carnaval a la Llagosta. Al voltant de les cinc de la tarda, tothom està cridat a concentrar-se a la plaça d’Antoni Baqué, des d’on s’iniciarà la tradicional rua. A partir d’aquest moment, es donarà el tret de sortida al Concurs de disfresses. El jurat ja començarà a valorar totes les comparses i persones inscrites al certamen. Després de recórrer els carrers de la Llagosta, la rua arribarà al CEM el Turó. El Ball de Carnestoltes s’iniciarà a les set i una hora més tard, aproximadament, es procedirà al lliurament de premis.

Aquest any, un total de 764 persones s’han inscrit per participar en el Concurs de disfresses. Hi haurà 14 disfresses individuals, 21 comparses petites i 11 grans.

La entrada La rua i la festa infantil obre el Carnaval de la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version