Site icon Ràdio la Llagosta

El Vallag obté una victòria important per continuar en la lluita pel liderat

El sènior de l’Handbol Club Vallag va guanyar la passada jornada per 36 a 30 el Sant Llorenç–Sant Feliu de Llobregat B. El conjunt llagostenc es manté en quarta posició al grup A de la Tercera Catalana.

La part alta de la classificació està encara més igualada. El líder, el Sant Cugat C va perdre a la pista del Manyanet B i el segon classificat, el Sant Martí Adrianenc C, va empatar davant de l’Esplais. El Sant Cugat té 28 punts i el Sant Martí en té 27. El tercer equip que lluita pel liderat, el Sant Esteve de Palutordera B, va guanyar la pista del Cerdanyola B i es manté en tercer lloc, empatat a 26 punts amb el Vallag.

Diumenge a la tarda, l’equip de Pedro Iglesias visitarà la pista del Sant Martí Adrianenc C. Una victòria seria important per continuar pujant a la taula i per tenir el gol average a favor davant d’un dels rivals directes. Al partit d’anada, el Vallag va guanyar per 27 a 24.

La entrada El Vallag obté una victòria important per continuar en la lluita pel liderat aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version