Site icon Ràdio la Llagosta

Nova manifestació en contra de l’ocupació dels pisos del carrer de Sant Francesc

Nova manifestació davant dels pisos ocupats del carrer de Sant Francesc de la Llagosta aquest dimarts al vespre. Els afectats, i un bon nombre de persones, han tornat a sortir al carrer davant del bloc de pisos per demanar la marxa immediata de les persones que van ocupar fa una setmana els seus habitatges.

Les famílies afectades estan a l’espera d’una reunió amb el banc propietari dels pisos, el BBVA, que tindrà lloc aquest dimarts per conèixer en quin punt està la mediació amb els ocupants del bloc de pisos. Paral·lelament, la denúncia presentada segueix el seu curs. “En alguns d’aquests casos, hi ha jutges que decideixen que el desallotjament sigui exprés. En aquest cas, amb tota l’alarma social i els testimonis esperen que així sigui”, admet un dels afectats, Josep Martínez, que afegeix: “si el desallotjament és exprés, pot ser d’un dia a l’altre. Però no ho sabem”.

Pel que fa a l’Ajuntament de la Llagosta ha presentat un informe tècnic als Mossos d’Esquadra per certificar que cap de les persones que han ocupat els pisos han demanat cap ajuda als serveis socials de l’administració local. “Cap d’ells té un informe de vulnerabilitat social. No estem davant uns casos de pobresa o d’emergència social”, explica l’alcalde, Óscar Sierra, sobre les persones que han ocupat els pisos. L’alcalde va ser-hi a la manifestació, tanmateix com altres regidors de l’Ajuntament de la Llagosta.

La entrada Nova manifestació en contra de l’ocupació dels pisos del carrer de Sant Francesc aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version