Site icon Ràdio la Llagosta

L’Ajuntament porta al Consell d’Alcaldes la problemàtica de l’ocupació de pisos per màfies

El regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de la Llagosta, Jordi Jiménez, va intervenir ahir en el Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental per demanar que aquest ens es posicioni en contra de l’ocupació de pisos per màfies i sol·liciti canvis en la Llei per diferenciar clarament entre aquestes situacions i les de famílies amb risc exclusió social. Jiménez va aprofitar el torn de precs i preguntes del Consell d’Alcaldes, que es va reunir a Montmeló, per parlar de la problemàtica que s’està vivint en diverses poblacions, entre elles la nostra amb l’ocupació del carrer de Sant Francesc. El Consell d’Alcaldes va atendre la petició del regidor i té previst redactar un manifest en aquest sentit.

D’altra banda, les famílies afectades per l’ocupació de pisos al carrer de Sant Francesc es van reunir ahir a Mollet del Vallès amb representants d’Anida, immobiliària del BBVA. Durant la trobada, els van explicar que sembla que actualment només queda un pis ocupat. Els afectats, que han denunciat un dels ocupants per amenaces, esperen que el Jutjat de Mollet del Vallès que porta el seu cas dicti aviat un desallotjament exprés per posar fi a l’ocupació, que s’arrossega des de dimarts de la setmana passada.

La entrada L’Ajuntament porta al Consell d’Alcaldes la problemàtica de l’ocupació de pisos per màfies aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version