Site icon Ràdio la Llagosta

Veus de Dona i l’Escola d’Adults organitzen actes pel Dia Internacional de les Dones

L’associació Veus de Dona organitza diumenge una nova sortida del cicle de passejades Mai caminaràs sola. En aquesta ocasió, l’excursió serà fins a la vall del pou de glaç de Can Donadéu, a la serralada de Marina, al terme municipal de Sant Fost de Campsentelles.

La sortida es farà des de la plaça d’Antoni Baqué a les 10 h. Cal portar esmorzar, aigua i calçat i roba còmodes. La tornada a la Llagosta està prevista per a les 14 h. Aquesta activitat s’emmarca en la programació del Dia Internacional de les Dones.

D’altra banda, sense deixar la programació del Dia de les Dones, el Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta organitza aquesta tarda una xerrada sobre la tercera edat. La conferència porta per títol Ser avis i àvies al segle XXI. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 18 h. Per a aquesta ocasió, l’Escola d’Adults comptarà amb Maria Jesús Comella, que és mestra, psicòloga i professora de la UAB.

La entrada Veus de Dona i l’Escola d’Adults organitzen actes pel Dia Internacional de les Dones aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version