Site icon Ràdio la Llagosta

El CE la Llagosta manté el segon lloc abans de visitar el tercer, el Lliçà d’Amunt

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta es manté en el segon lloc abans de visitar el tercer classificat, el Lliçà d’Amunt. Els llagostencs van guanyar diumenge contra el Martorelles, per 2 a 0, i es mantenen en la promoció d’ascens.

L’equip d’Humberto Velasco va ser superior al Martorelles però no va sentenciar el partit fins al minut 88. A la represa va marcar David Bernal i poc abans del final va fer el segon Ionut Raduta, que és el màxim golejador amb 24 gols. Els visitants van quedar-se amb un jugador menys al minut 61 per l’expulsió de Jordi Hernández per doble targeta groga.

La Llagosta és segon del grup 8 de la Quarta Catalana amb 43 punts, dos més que el tercer i proper rival, el Lliçà d’Amunt, que té un partit menys. El líder és l’Athletic Rubí amb 50 punts. Dissabte, l’equip d’Humberto Velasco es jugarà la segona plaça el camp del Lliçà d’Amunt, entrenat per l’extècnic del CE la Llagosta, Checo.

La entrada El CE la Llagosta manté el segon lloc abans de visitar el tercer, el Lliçà d’Amunt aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat