Site icon Ràdio la Llagosta

La celebració del Dia d’Andalusia va reunir ahir un bon nombre de persones al Centre Cultural

La Casa de Andalucía de la Llagosta va aplegar ahir un bon nombre de persones per celebrar el Dia d’Andalusia. Una cercavila, actuacions i una morrada popular van formar part de la programació. L’entitat va commemorar aquesta jornada, que s’escau el 28 de febrer, després de la trobada que la FECAC va organitzar a Terrassa.

La cercavila va sortir del Centre Cultural i va estar amenitzada pel grup Los 60 i acompanyada per un parell de cavalls. En arribar a la porta de l’Ajuntament, es va fer la hissada de la bandera andalusa. A l’acte, a més del president de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Illescas, van estar presents l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, diversos regidors i presidents d’altres entitats, com José Luis Salgueiro, de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, i Josep Martín, del Grup de Ball de Gitanes. Després de la hissada, el recorregut va continuar fins al punt de sortida. Illescas, considera que “aquesta celebració és molt important per a aquelles persones que se senten andaluses”.

La Casa de Andalucía havia preparat per a l’ocasió una morrada popular a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. El Centre Cultural va acollir les actuacions del Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, de les alumnes de la Casa de Andalucía i dels grups de l’entitat Algarabía, Azahar, Al Alba i Meritxell, que va estar acompanyada de la seva anterior parella de ball, Jesús. La celebració va acabar amb el cant de Juan Manuel Caro i la guitarra de David Jiménez.

La entrada La celebració del Dia d’Andalusia va reunir ahir un bon nombre de persones al Centre Cultural aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version