Site icon Ràdio la Llagosta

Avui es presenten les parelles lingüístiques de la 26a edició del Voluntariat per la Llengua

Presentació Voluntariat per la Llengua 2015.

Aquesta tarda, es farà la presentació oficial de la 26a edició del projecte Voluntariat per la Llengua. L’activitat es desenvoluparà a partir de les 18.30 h a Can Pelegrí.

L’Oficina de Català de la Llagosta posa en marxa el programa Voluntariat per la Llengua per a persones que vulguin aprendre a parlar català. El projecte està adreçat especialment a aquelles persones que estudien català o que volen practicar-lo, però que no tenen ningú amb qui parlar-lo. Els voluntaris i els aprenents dediquen una hora a la setmana, durant deu setmanes, a conversar amb ells en català.

Tot i que avui es faci la presentació de les parelles, qualsevol persona interessada pot adreçar-se a l’Oficina de Català, situada a l’Edifici Administratiu del passeig del Pintor Sert, per informar-se sobre el programa i saber quina possibilitat hi ha de formar una parella lingüística. A més, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix l’opció de participar en la modalitat virtual del programa Voluntariat per la Llengua i realitzar les trobades de les parelles a través de videoconferència.

La entrada Avui es presenten les parelles lingüístiques de la 26a edició del Voluntariat per la Llengua aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version