Site icon Ràdio la Llagosta

Alborada comemmora aquest dissabte el seu 25è aniversari

L’Agrupación Cultural Galega Alborada celebrarà aquest cap de setmana el seu 25è aniversari. L’entitat ha preparat per demà al Centre Cultural tot un seguit d’actes per commemorar aquesta efemèride.

La festa començarà a les 13.30 h amb un dinar de germanor, que comptarà amb la presència de més de 200 persones. Durant el dinar es faran els parlaments i el lliurament de plaques i obsequis commemoratius del 25è aniversari.

A les 16.30 h es podran veure les actuacions del grup folclòric Cova da Serpe, de Barcelona, i de l’Agrupación Cultural Galega Alborada. La celebració acabarà amb un ball amb música en directe.

Alborada va néixer ara fa 25 anys i va tenir la primera seu a les cases dels mestres del carrer de Sant Bonaventura. Des de l’any 2008, té les seves dependències al carrer de Mogoda, a la part del darrere del Centre Cultural.

L’activitat més destacada que organitza durant l’any és la Festa en Honor a Santiago apòstol, que se celebra a principis del mes de juliol. A més de la coral i el grup de gaites, l’entitat també realitza altres activitats, com les classes de ball de saló.

La entrada Alborada comemmora aquest dissabte el seu 25è aniversari aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version