Site icon Ràdio la Llagosta

La Biblioteca emet un programa a Ràdio la Llagosta per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

La Biblioteca de la Llagosta ha celebrat el Dia Mundial de la Poesia amb un programa en directe a Ràdio la Llagosta. El programa s’ha presentat sota el títol d’Homenatge a les Dones i forma part de la programació del Dia Internacional de les Dones a la Llagosta.

A l’emissió d’aquesta tarda, de gairebñe dues hores, ha participat una quinzena d’alumnes del Taller de Poesia, que dirigeix Conchi Fernández. Durant el programa s’han llegit diversos poemes sobre la por, l’univers, les dones i, principalment, l’amor. “Primer, donem a conèixer els fons de poesia de la Biblioteca a les alumnes. Cadascú es queda tres o quatre poesies i el comentem. A partir d’aquí es fa un treball de creació”, admet Conchi Fernández.

El Taller de Poesia acabarà el proper dimarts, 28 de març, amb l’avaluació de les alumnes després de tres mesos de treball. El mateix grup, continuarà reunint-se cada dimarts, a Can Pelegrí de 18 a 20 h, per treballar en el següent taller, que tractarà sobre la narrativa.

El programa ja es pot escoltar:

La entrada La Biblioteca emet un programa a Ràdio la Llagosta per celebrar el Dia Mundial de la Poesia aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat

Exit mobile version