Site icon Ràdio la Llagosta

Segona derrota seguida de l’amateur del CE la Llagosta

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va patir diumenge la segona derrota seguida. Els d’Humberto Velasco van perdre a casa per 1 a 2 contra l’Escola de Futbol Base de Sentmenat, un rival teòricament inferior als llagostencs.

Els visitants van marcar el primer gol al minut 20 i van fer el 0 a 2 al minut 41 de penal. Abans del descans, Miquel Marfà va reduir les diferències amb un gran xut llunyà.

La Llagosta va jugar gairebé tota la segona part amb un home més per l’expulsió per doble groga d’un jugador visitant, però no ho va aprofitar i va encaixar una derrota inesperada.

Ara, els llagostencs són quarts amb 43 punts. El líder és l’Athletic Rubí amb 53 punts, seguit del Lliçà d’Amunt amb 47 i del Can Mas de Ripollet amb 45. La Llagosta descansarà el proper cap de setmana.

La entrada Segona derrota seguida de l’amateur del CE la Llagosta aparece primero en 08centvint.cat.

Source: 08centvint.cat