Site icon Ràdio la Llagosta

Primer any a Can Pelegrí del Servei d’Informació Juvenil

Primer aniversari del Servei d'Informació Juvenil.

El Servei d’Informació Juvenil ha tancat el seu primer any de funcionament des de la seva reobertura a Can Pelegrí amb una mitjana de 300 usuaris al mes. El servei va commemorar ahir el seu primer any a Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

La Llagosta + Activa ha fet un balanç satisfactori de les diferents propostes que va dur a terme l’entitat dissabte en el marc de l’activitat Primavera Juganera.

L’Ajuntament ha convocat el concurs de cartells de la Festa Major 2017. Les persones interessades poden presentar les seves propostes a l’OAC del 2 al 25 de maig.

Raúl Valero.

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes d’abril, parlem amb Raúl Valero, del Partit dels Socialistes de Catalunya. Valero explica com van els tràmits del projecte del nou ambulatori i les obres de reforma de la rotonda del poliesportiu Antonio García Robledo.

L’entrenador del Club Esportiu la Llagosta, Humberto Velasco, no continuarà la propera temporada. La directiva ha decidit prescindir dels seus serveis.

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar el cap de setmana passat per un gol a tres el Sant Miquel i aspira a pujar a la Quarta Divisió de Veterans Vallès Maresme.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version