Site icon Ràdio la Llagosta

Reparació del bloc ‘okupat’ al carrer de Sant Francesc

L'edifici del carrer de Sant Francesc, avui.

Dos mesos després del desallotjament del bloc de pisos ocupat al febrer al carrer de Sant Francesc de la Llagosta, les famílies afectades van normalitzant els tràmits per acabar de comprar aquests habitatges. Aquest matí, les famílies afectades per l’ocupació han pogut entrar als habitatges per constatar les reparacions que s’han fet després del desallotjament de l’últim okupa. En dues o tres setmanes esperen culminar la compra dels pisos i, seguidament, entra-hi a viure.

Xerrada amb joves per cercar feina per a l’estiu.

Una quinzena de joves van participar ahir a la tarda a la xerrada sobre com cercar feina per treballar a l’estiu que va organitzar el Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta.

Incendi a la planta de Coca Cola, ahir, a Martorelles.

Un incendi va cremar ahir un magatzem de l’empresa Coca Cola, a Martorelles, i va ocasionar una gran columna de fum negre visible des dels pobles del voltant, entre ells, la Llagosta.

El Club Esportiu la Llagosta ha perdut totes les opcions de poder pujar a Tercera Catalana després d’empatar diumenge passat, a un gol contra el Cercle Sabadellés.

El Club Deportivo Viejas Glorias està a un pas de pujar a la Quarta Divisió de Veterans Vallès-Maresme després de sumar tres punts, dissabte, per la incompareixença del Santa Susanna.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version