Site icon Ràdio la Llagosta

Xerrada a la Biblioteca per prevenir la hipertensió

La Biblioteca de la Llagosta va commemorar ahir amb una xerrada el Dia mundial de la Hipertensió. El doctor Lluís Julian, tècnic municipal de Salut Pública, va explicar a Can Pelegrí com tractar la hipertensió, que afecta una de cada quatre persones majors de 50 anys.

L’alumnat de l’Escola municipal de Música de la Llagosta participarà dissabte en la segona Trobada de Música Tradicional i Dansa del Ripollès.

Deixalleria de la Llagosta.

Per quart any consecutiu, el Consorci de Residus del Vallès Oriental organitza fins al proper 28 de maig el sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’.

El projecte ‘Viu la riera!’ celebrarà el proper 4 de juny una jornada participativa de treball per tractar sobre la millora de l’entorn natural de la riera de Caldes.

Óscar Sierra.

Avui tanca la roda d’entrevistes amb els portaveus dels grups municipals l’alcalde Óscar Sierra, que fa balanç dels dos primers anys del present mandat municipal.

El Fútbol Sala Unión Llagostense ha començat a preparar la final a quatre que disputarà a Tiana el 3 i 4 de juny, amb l’objectiu d’aconseguir el campionat de lliga.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version