La Llagosta celebra aquest cap de setmana la Festa de l’Esport

La Llagosta celebrarà aquest cap de setmana la Festa de l’Esport amb una àmplia oferta d’activitats promogudes per les entitats i que tindran lloc les instal·lacions esportives municipals i al carrer.

 

 

 

 

 

 

Quim Pérez, de l’organització Ecologistes en Acció, va defensar ahir durant una xerrada que es va fer al Centre Cultural de la Llagosta la gestió pública del servei municipal d’aigües.

El Centre Cultural acollirà demà a partir de les set de la tarda la final del trentaquatrè Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, que organitza la Casa de Andalucía.

A partir de demà i fins al proper dimecres romandrà oberta al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí l’Aula d’estudi que promou el Servei d’informació Juvenil.

El Joventut Handbol la Llagosta organitza durant aquest cap de setmana al Complex esportiu municipal el Turó el torneig Top-4 de Segona divisió Catalana infantil masculina i de la Primera Catalana cadet femenina.

Els conjunts sènior i juvenil del Joventut Handbol la Llagosta disputen aquest cap de setmana a Banyoles les seves respectives finals de la Copa Federació.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.