Site icon Ràdio la Llagosta

Xerrada sobre al·lèrgens en la restauració i el comerç minorista

Les al·lèrgies i les intoleràncies cada cop formen part del dia a dia de moltes persones. I aquests tipus d’afeccions han de ser importants per al comerç minorista. Una desena de persones van assistir ahir a la xerrada sobre al·lèrgens en la restauració i el comerç minorista que va organitzar l’Oficina municipal d’Informació al Consumidor de la Llagosta.

 

 

 

L’Entidad Dòmino la Llagosta va aplegar 145 persones, dissabte, durant la celebració del Dia del soci, un dinar de germanor que es va fer al Parc Popular.

Una vintena de persones van actuar diumenge durant la festa de final de curs de l’entitat La Llagosta Club de Ball, que va tenir lloc al Centre Cultural.

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes de juny, la convergent Mireia Egea parla del pressupost i de la proposta de referèndum per a l’1 d’octubre.

Les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta ofereixen durant aquest mes de juny, als infants de 7 a 14 anys, l’oportunitat de participar als entrenaments gratuïts de bàsquet i voleibol que es fan al CEM El Turó.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version