Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta mantindrà el recurs judicial pel ‘cas Valentine’

Intent d’acostar postures. Així han definit fonts municipals la reunió de dimecres passat entre els ajuntament de la Llagosta, Montcada i la Generalitat sobre el controvertit ‘cas Valentine’. El Consistori de la Llagosta mantindrà el recurs presentat a finals de l’any passat pel ‘cas Valentine’, tot i que l’Ajuntament de Montcada ha demanat que sigui retirat.

 

 

 

La Casa de Andalucía de la Llagosta celebrarà demà el quart Festival de final de curs de guitarra i ball, a partir de les set de la tarda, al Centre Cultural.

Avui, a la roda d’entrevistes amb els portaveus municipals del mes de juny, Jaume Bonallach, del PP, parla del pressupost municipal i de la proposta de referèndum per l’1 d’octubre.

El Fútbol Sala Unión Llagostense celebra demà el final de temporada al CEM EL Turó amb un homenatge a l’equip Fútbol Sala Iniciativa, que l’any 1992 va guanyar la Copa d’Espanya.

El Consell municipal de l’Esport Escolar i el Lleure organitza demà al matí al Complex esportiu municipal El Turó el tercer Campionat Triangular infantil de Bàsquet.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version