Site icon Ràdio la Llagosta

Adhesió al manifest pels drets de les persones LGTBI

El Ple municipal va aprovar ahir l’adhesió de l’Ajuntament de la Llagosta al manifest ‘Per uns municipis amb orgull i respecte als drets i llibertats de les persones LGTBI’. El Ple també va acordar canviar el nom del grup municipal de Convergència Democràtica, que a partir d’ara és el grup del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCat).

 

 

 

 

El grup llagostenc El Pícaro Teatro estrena demà dissabte, a les cinc i les vuit de la tarda, al Centre Cultural, el seu darrer muntatge escènic: Treinta y nueve escalones.

Aires de Andalucía organitza diumenge, a partir de les set de la tarda, al Centre Cultural, el festival de final de curs de l’alumnat de flamenc, sevillanes i altres danses.

Més de 150 patinadors i patinadores competiran demà durant tot el dia, al Complex esportiu municipal El Turó, en el segon trofeu de patinatge artístic que organitza el Club Patí la Llagosta.

Quinze equips prendran part aquest cap de setmana a les 24 hores de futbol sala que organitza el Fútbol Sala Unión Llagostense al pavelló Antonio García Robledo.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version