Site icon Ràdio la Llagosta

La Murga lliura els diners recaptats contra l’autisme

La Murga lliurarà aquesta tarda a la Fundació Els Xiprers els diners recaptats amb la campanya que l’entitat local va desenvolupar durant la passada Festa Major de la Llagosta.

 

 

 

 

 

L’Associació Cultural pel Progrès, entitat vinculada a UPyD la Llagosta, organitza demà al migdia un acte en suport de la Constitució espanyola de 1978 a la plaça d’Antoni Baqué.

Nerea Talavera Priego, alumna de l’escola Joan Maragall de la Llagosta, ha estat una de les guanyadores del concurs de dibuix Viu el Besòs, que organitza el Consorci Besòs Tordera.

La Carpa, espai cultural, ha programat per diumenge a les set de la tarda una nova representació de l’espectacle Impro Games, a càrrec dels actors Carlos Lupe i Jordi Tienza.

La Biblioteca de la Llagosta inicia el proper dilluns, a partir de les cinc de la tarda, un taller per aprendre a parlar en català que es desenvoluparà fins al 18 de desembre.

El Club Deportivo la Concòrdia comença demà la lliga a la Segona Divisió estatal reben, a partir de les quatre de la tarda al Complex esportiu municipal el Turó, el campió de la temporada passada, el Teldeportivo.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version