Site icon Ràdio la Llagosta

1-O a la Llagosta: 1.836 vots pel Sí, 487 pel No

Un total de 2.430 persones van votar ahir a la Llagosta durant la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. 1.836 es van mostrar a favor de la independència de Catalunya i 487, en contra. El referèndum es va desenvolupar a la Llagosta amb alguns problemes per poder votar, però sense els incidents protagonitzats per les forces policials de l’Estat a altres poblacions catalanes.

 

 

 

Durant la concentració de rebuig a la violència que s’ha fet aquest migdia davant l’Ajuntament, algunes persones han escridassat l’alcalde i els regidors del Partit dels Socialistes.

La Generalitat ha donat el vistiplau a la modificació del Pla General d’Urbanisme de la Llagosta per a la construcció d’un nou ambulatori a l’aparcament que hi ha darrera l’Ajuntament.

La Murga va donar divendres a la Fundació Els Xiprers els 2.860 euros recaptats durant la passada Festa Major dins la campanya ‘Mójate por el autismo’.

El Club Deportivo la Concòrdia va començar dissabte la lliga a la Segona Divisió derrotant per 6 gols a 5 el campió de la temporada passada, el Teldeportivo.

El Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte per 1 gol a 2 contra el Ripoll. El partit, que es va disputar al Complex esportiu municipal El Turó, corresponia a la segona jornada de lliga.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version