Site icon Ràdio la Llagosta

Avui, Ple municipal per debatre les ordenances fiscals de 2018

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta es reunirà aquesta tarda per tractar la modificació dels impostos i taxes municipals per a l’any 2018. La sessió començarà a dos quarts de vuit de la tarda i serà retransmesa per Ràdio la Llagosta. L’equip de govern plantejarà una proposta que inclou un increment de l’Impost de Bens Immobles del 1,57% i de la taxa de recollida d’escombraries en un 1,71%.

La Colla Gegantera de la Llagosta ja ha venut unes 180 polseres per participar al Zumba Gegant solidari que tindrà lloc el 19 de novembre a benefici de la Marató de TV3.

La Comissió de la Festa Major ha fet un balanç satisfactori de com es va desenvolupar enguany el programa d’activitats de la festa gran de la Llagosta.

L’atur va tancar el mes de setembre a la Llagosta amb una taxa del 14,02%, dos punts per sobre de la mitjana del Vallès Oriental, que es d’un 12,05%.

La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà una sessió de Videofòrum a partir de les quatre de la tarda i la tradicional Hora del conte a partir de dos quarts de set.

Demà és l’últim dia per fer la inscripció a la Llagosta per als cursos de català, presencials o a distancia, que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte l’Icart de Badalona per zero gols a quatre i ja és líder en solitari del seu grup amb quatre victòries en quatre partits.

Exit mobile version