L’IBI pujarà un 1,57% i les escombraries un 1,71% al 2018

L’Impost de Bens Immobles, l’IBI, pujarà el proper any a la Llagosta un 1,57%, mentre que el rebut de la taxa de recollida de les escombraries ho farà un 1,71%. El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir la modificació dels impostos i taxes municipals per a l’any 2018. La sessió va ser retransmesa per Ràdio la Llagosta.

 

 

 

 

Durant el Ple es va tractar també la renúncia com a regidor de Jordi Alonso, del grup municipal d’ICV-EUIA, després de deu anys formant part de la Corporació local. A l’inici de la sessió, l’alcalde va condemnar qualsevol tipus de violència i especialment la de tipus masclista, després de confirmar-se que el crim de la parella trobada morta prop del cementiri va ser un cas de violència de gènere.

El Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge el Cerdanyola B per 27 gols a 23. Aquesta va ser la primera victòria de Marc Puig com a entrenador dels llagostencs.

L’Handbol Club Vallag va perdre dissabte contra el Tortosa per 28 gols a 32. El conjunt llagostenc jugarà el proper cap de setmana contra l’Ascó.

El Club Esportiu la Llagosta es va estrenar diumenge al grup 6 de la Quarta Catalana de futbol amb una victòria per tres gols a zero davant de la Unificació Santa Perpètua B.