Site icon Ràdio la Llagosta

Protesta per l’empresonament de Sànchez i Cuixart

Unes 50 persones s’han concentrat aquest migdia a la plaça d’Antoni Baqué de la Llagosta per rebutjar l’empresonament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

 

 

 

 

 

Aquesta setmana es podaran els 30 plataners de la plaça de la Sardana. L’Ajuntament de la Llagosta traurà també quatre pollancres malalts que hi ha a la plaça d’Anne Frank.

La Biblioteca de la Llagosta organitza demà a les quatre de la tarda una xerrada col·loqui que porta per títol Coaching, l’art de fer preguntes i la tradicional Hora del Conte, a dos quarts de set.

Xavier Cols, regidor d’Esquerra Republicana, parla avui a l’entrevista de la roda de portaveus del mes d’octubre, de la situació política actual que es viu a Catalunya.

El llagostenc Albert Caballero s’ha proclamat subcampió d’Espanya veterà de Marató, després d’aconseguir el segon lloc del podi a la prova que es va disputar aquest cap de setmana a Palma de Mallorca.

L’Handbol Club Vallag de la Llagosta va aconseguir aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada en imposar-se per un gol (27-28) a la pista de l’Ascó.

La patinadora llagostenca Paula Román ha aconseguit la setena posició en el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en categoria aleví, que es va disputar del 12 al 14 d’octubre a la Corunya.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version