L’Ajuntament estudiarà la viabilitat de l’empresa municipal

L’Ajuntament de la Llagosta estudiarà diferents opcions per mantenir activa l’empresa municipal Gestió de Sòl i Patrimoni, que l’any passat va tenir prop de 44.000 euros de pèrdues. La societat gestiona el Complex esportiu El Turó i l’Oficina Local d’Habitatge.

 

 

 

 

Prop d’un centenar de persones van participar dissabte a la primera edició de l’Escape Room que va organitzar la colla dels Saltats a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida.

Aquesta nit, entre les deu i les sis de la matinada, es realitzarà una fumigació contra l’eruga de la processionària del pi a diferents places, parcs i carrers de la Llagosta.

L’esportista llagostenca Estefa Jémez ha estat nominada per la Federació Catalana de Futbol com a candidata a ser la millor jugadora de futbol sala de la temporada passada.

El Joventut Handbol la Llagosta va sumar diumenge la segona victòria de la temporada a l’imposar-se per 32 gols a 27 al conjunt del Santpedor. L’equip és ara el vuitè classificat al grup B de la Tercera Catalana.

El Club Esportiu la Llagosta va sumar la setmana passada quatre punts en cinc dies, després de guanyar, dimecres, el Palau per quatre gols a set i empatar a dos, diumenge, contra el Lliçà d’Amunt B.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.