Site icon Ràdio la Llagosta

Homenatge a les víctimes de la violència masclista

En el marc de la celebració del Dia contra la violència masclista, La Llagosta va retre un homenatge divendres a Marisel Arauz, la veïna de la nostra localitat que va morir al maig a mans de la seva parella.

L’Ajuntament de la Llagosta va organitzar divendres a la tarda un acte al Centre Cultural per reclamar que cal construir una societat que no sigui tolerant amb la violència masclista.

 

 

Amb motiu de la celebració del Dia internacional de la lluita contra la sida, el Servei d’Informació Juvenil de la Llagosta ofereix aquesta setmana informació per prevenir aquesta malaltia.

Fins al 12 de desembre es poden fer a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania les inscripcions per participar al Concurs de Pessebres de les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis de la Llagosta.

El Casal d’Avis inicia aquesta tarda els actes de la Setmana Cultural 2017. Una xerrada, una sortida a Tarragona, música i ball conformen el programa d’activitats per a la gent gran.

El Club Deportivo la Concòrdia va empatar dissabte a quatre gols a la pista del fins llavors líder, Eixample, i ja és l’únic equip imbatut al grup 2 de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.

Aquestes notícies les podeu sentir avui al podcast de l’informatiu Contrapunt, de Ràdio la Llagosta.

Exit mobile version