Jorge Sabanza (C’s) defensa la unitat d’Espanya

El regidor del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de la Llagosta Jorge Sabanza es mostra completament en desacord amb la separació de Catalunya d’Espanya i afirma que la declaració d’independència ha estat un engany.

Catalunya en Comú – Podem va fer un acte públic ahir al Centre Cultural amb la participació de Marc Verneda, candidat de la confluència de partits d’esquerres a les eleccions del 21 de desembre.

Aquest cap de setmana ve farcit d’activitats nadalenques a la Llagosta, entre les que destaca la celebració, diumenge a partir de les sis de la tarda, del tradicional Pessebre Vivent al Parc Popular.

El Club Deportivo la Concòrdia es desplaçarà aquest cap de setmana a la pista del Vallirana amb l’objectiu de mantenir la imbatibilitat al grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení.

El Club Esportiu la Llagosta rebrà diumenge l’Alella 2013, a partir de les dotze del migdia al Camp municipal de Futbol Joan Gelabert. Els llagostencs porten tres jornades sense guanyar.