Site icon Ràdio la Llagosta

Eva Miguel (ICV-EUiA) advoca per un referèndum pactat

La regidora del grup municipal d’Iniciativa – Esquerra Unida a l’Ajuntament de la Llagosta Eva Miguel diu que la solució per a Catalunya és la celebració d’un referèndum pactat.Miguel assegura que la candidatura de Catalunya en Comú – Podem superarà els resultat que els donen les enquestes.

Avui es posa en funcionament la primera pista de gel de la Llagosta. Un conveni signat entre l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament fa possible que es pugui patinar a la plaça d’Antoni Baqué durant tota la setmana.

Divendres al vespre es va localitzar sana i estàlvia la veïna de la Llagosta que va desaparèixer dijous. La dona de 43 anys va ser trobada a Breda.

La llagostenca Sandra Pequerul ha publicat la seva primera novel·la. L’obra porta per títol «Nadando en un cubo de acelgas».

El Foto-Club la Llagosta organitza una nova exposició al Centre Cultural. La mostra és un recull de vàries fotografies de les persones sòcies de l’entitat.

El Club Deportivo la Concòrdia es manté invicte al grup 2 de la Segona Divisió. Les de la Llagosta han guanyat aquest cap de setmana al Vallirana per 1 a 4.

Exit mobile version