S’implanta un nou carnet d’ús de la deixalleria

Deixalleria de la Llagosta.

Les persones que es vulguin beneficiar de les noves bonificacions al rebut de les escombraries tenen a la seva disposició un nou carnet digital d’ús de la deixalleria.

Les bonificacions arribaran al 15 % que es faci ús de la deixalleria més de 14 vegades a l’any. El carnet es podrà recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a partir del 15 de gener.

Fins divendres es pot fer al Centre de Formació de persones Adultes la matriculació per realitzar les proves lliures de Graduat d’Educació Secundària.

El Club Deportivo la Concòrdia rebrà la propera jornada la visita de l’Esparreguera. Les de la Llagosta continuen invictes al grup 2 de la Segona Divisió.

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense, que és cinquè a la taula, es desplaçarà el proper cap de setmana a la pista del líder, el Sansur. Els dos equips estan separats per només sis punts.

El Club Bàsquet la Llagosta continua fent passes per formalitzar oficialment l’entitat. A finals de l’any passat, el club va organitzar dues activitats per donar-se a conèixer.