Site icon Ràdio la Llagosta

Carles Castillejo guanya Els 10 de la Llagosta

• L’atleta olímpic Carles Castillejo va guanyar ahir la 31a edició de la cursa popular Els 10 de la Llagosta. En categoria femenina, la primera classificada va ser Ester Reguant. Uns 400 corredors van participar a la cursa. Els millors atletes llagostencs van ser Sergio Cabeza i Raquel Talavera, mentre que Lluís Tort va ser tercer a la cursa de cinc quilòmetres.

 

 

 

• Avui han començat els treballs per talar nou pollancres de la vorera del carrer de l’Estació amb el Parc Popular. Un informe tècnic afirma que els arbres presenten deficiències i podien caure.

• Avui, a l’entrevista amb la portaveu del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa, Eva Miguel acusa al govern local d’actuar amb desídia amb el futur model de gestió del servei de subministrament d’aigua.

• El Club Deportivo la Concòrdia va golejar dissabte el Sabadell per un gol a nou i s’ha col·locat a tres punts del líder, el Femisport Palau, que va empatar a tres amb el Cervera Segarra.

• El Futbol Sala Unión Llagostense va guanyar el cap de setmana passat el Tiana per un ajustat marcador de dos gols a un. Els llagostencs no van poder sentenciar fins a les acaballes del partit.

Exit mobile version