Site icon Ràdio la Llagosta

Tarda de poesia i de lluita contra la malaltia de l’ELA

• La Murga, La Llagosta més activa i Amics de la cultura van organitzar divendres passat una Tarda de poesia al Centre Cultural per homenatjar el poeta llagostenc José Monterrubio Paniagua. Durant la vetllada es van recaptar prop de 300 euros per lluitar contra la malaltia de l’ELA, que la Murga lliurarà després de les festes de Nadal a l’Hospital de la Vall d’Hebron. La Murga aportarà en total uns 2.700 euros per a la investigació de l’ELA, recaptats entre la Tarda de poesia i les activitats que el grup va organitzar durant la Festa Major.

• La Biblioteca de la Llagosta organitzarà demà, a partir de les quatre de la tarda, una nova sessió del Club de lectura, i a partir de dos quarts de set del vespre, la tradicional Hora del conte.

José Aguilera ha estat reelegit com a president de l’Handbol Club Vallag de la Llagosta per als propers quatre anys. L’entitat va presentar dissabte els equips de la temporada 2018-2019.

• El Joventut Handbol la Llagosta no va poder jugar el cap de setmana passat perquè el seu rival, el Sant Vicenç B, va demanar ajornar el partit, que es podria disputar el proper 12 de desembre.

Exit mobile version