Site icon Ràdio la Llagosta

La Llagosta en Comú defineix la llista per a les municipals

La Llagosta en Comú va escollir dissabte passat les persones que formaran part de la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals del dia 26 de maig. La llista es caracteritza per la presència de 14 persones que abans no s’havien presentat a les eleccions locals i també d’una majoria de dones, especialment als primers llocs.

• Demà és el darrer dia per poder participar al Concurs de micro-relats del Dia de les Dones. Les obres s’han de lliurar presencialment o per correu electrònic a la Biblioteca de la Llagosta.

• Demà tindrà lloc al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí una xerrada sobre consciència ambiental i responsabilitat social. L’activitat començarà a les quatre de la tarda.

• Unes 150 persones van participar dissabte passat a la festa que l’entitat La Llagosta Club de Ball va organitzar al Centre Cultural per celebrar el dia de Sant Valentí.

• Avui, a l’entrevista del mes de febrer amb la portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Conchi Jiménez explica que estan treballant per definir la candidatura que presentaran a les eleccions municipals del dia 26 de maig.

• El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte passat els Amics del Masnou per quatre gols a dos. Els llagostencs es consoliden a la vuitena posició de la classificació empatats a punts amb la Mataronesa.

Exit mobile version