Site icon Ràdio la Llagosta

Desestimat el recurs de Geafe contra l’Ajuntament pel Turó

La justícia ha desestimat el recurs de l’empresa Geafe contra l’Ajuntament de la Llagosta per la intervenció i resolució de la concessió de la gestió del Complex esportiu municipal El Turó l’any 2012.

• Ràdio la Llagosta emet des d’avui i fins al 15 d’abril una nova temporada del microprograma Punt de llibre, on els alumnes de cinquè i sisè de l’escola Gilpe fan recomanacions literàries.

• La Colla Gegantera de la Llagosta va participar ahir a la trobada de Santa Perpètua de Mogoda. L’entitat local ja ho té tot pràcticament enllestit per diada gegantera de la nostra localitat, el diumenge 24 de març.

• L’Ajuntament de la Llagosta manté obert fins al dia 19 de març el termini per presentar sol·licituds per tal de formar part d’una borsa de treball de personal de neteja.

• Avui, a l’entrevista del mes de març amb la regidora del PDECat a l’Ajuntament de la Llagosta, Mireia Egea confirma que no repetirà com a candidata a l’alcaldia.

El Club Deportivo la Concòrdia torna a ser líder del grup dos de la Segona Divisió estatal de futbol sala femení després d’imposar-se a la pista del Castelló (0-1).

• Els alumnes de quart curs de Primària de les escoles Les Planes, Sagrada Família, Joan Maragall i Gilpe van participar divendres a una jornada multiesportiva organitzada per l’Ajuntament.

Exit mobile version