Site icon Ràdio la Llagosta

Aprovat el pressupost municipal de 2019 amb prop de 12 milions d’euros

• El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar ahir inicialment el pressupost municipal per a aquest any, que puja a prop de 12 milions d’euros. El pressupost va comptar amb el suport de dos grups de l’equip de govern, Partit dels Socialistes i Partido Popular, mentre que Ciudadanos es va abstenir. Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa va votar en contra. PDECat i Esquerra Republicana no van assistir al ple.

La Llagosta en comú – Més Llagosta farà diumenge al migdia l’acte oficial de presentació de la candidatura per a les municipals, durant un vermut musical que tindrà lloc a la plaça de les Cultures.

• Avui, a l’entrevista del mes d’abril amb el portaveu del grup municipal de Partido Popular, Jaume Bonallach assegura que durant aquest mandat que ara s¡acaba l’hagués agradat “més projectes de participació ciutadana”.

• El Club Deportivo la Concòrdia es va classificar anit per jugar els quarts de final de la Copa de Catalunya de futbol sala femení després de guanyar l’Aliança, de Mataró, a la tanda de penals.

• De l’agenda esportiva del cap de setmana destaquem el desplaçament de la Concòrdia a la pista del Sabadell i del Fútbol Sala Unión Llagostense a Ripoll.

• En handbol, el Vallag rebrà demà a la tarda el Ripollet mentre que el Joventut Handbol també jugarà a casa contra el penúltim classificat, el Sant Joan Despí C.

Exit mobile version