Site icon Ràdio la Llagosta

El PSC guanya les eleccions generals del 10N a la Llagosta

• El PSC va ser ahir la força més votada a la Llagosta a les eleccions generals del 10N. En segon lloc va quedar En Comú Podem i Esquerra Republicana va ser tercera.

Vox va ser ahir a la Llagosta el quart partit més votat, per davant del PP, cinquè, de Ciutadans, sisè, i de Junts per Catalunya, que va ser la setena força política.

• L’Administració de Loteries de la Llagosta va donar dissabte passat un premi de prop de 120.000 euros al sorteig de la Primitiva. Una altra butlleta va aconseguir 3.600 euros.

• Fins al proper divendres, dia 15 de novembre, es poden presentar a l’Oficina municipal d’Atenció a la Ciutadania propostes per al projecte de pressupostos participatius.

• El Club Deportivo la Concòrdia va aconseguir dissabte la segona victòria de la temporada en imposar-se per quatre gols a dos a l’Aliança de Mataró al Complex esportiu municipal El Turó.

Iván Rodríguez i Darío González, jugadors del Fútbol Sala Unión Llagostense, han fet una valoració satisfactòria del Mundial sub-13 disputat a Reus, on van quedar sisens amb la selecció de Catalunya.

https://open.spotify.com/episode/3USFXzouFKon0RSvdtG9TU?si=ZHN5MgDoRV63cldWJWRFHQ
Exit mobile version