Site icon Ràdio la Llagosta

Demà dimecres comencen els actes del 25N

• Demà comencen els actes per commemorar a la Llagosta la jornada del reivindicativa del 25 de novembre, el Dia internacional per a l’eliminació de les violències masclistes.

• La Biblioteca dedicarà demà la sessió del videofòrum a la pel·lícula Mi querida cofradía. L’acte central del 25N tindrà lloc el divendres dia 22 a la tarda a la plaça d’Antoni Baqué.

• Aquesta setmana han començat les obres per millorar l’eficiència energètica del Complex esportiu municipal El Turó. Els treballs suposen una despesa de 200.000 euros.

• Avui s’han iniciat els treballs per talar divuit pollancres de la plaça d’Europa, després que el diumenge 3 de novembre d’un d’aquests arbres caigués sobre un parc infantil sense causar ferits.

• El Fútbol Sala Unión Llagostense va caure golejat diumenge passat a la pista del líder de la Lliga Nacional catalana, el Padre Damián. Per un marcador de vuit a zero.

Júlia Sanz, portera del Club Deportivo la Concòrdia, jugarà amb la selecció catalana de futbol sala del Campionat d’Espanya sub-16 de seleccions autonòmiques.

Laia Carrera, del Club Patí la Llagosta, es va penjar el cap de setmana passat la medalla de bronze a l’onzena edició del Trofeu Charlie Rivel de patinatge artístic, que va tenir lloc a Cubelles.

Exit mobile version